Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A k cemu takova realitka je ? Staci inzeraty na internetu - pomoci tech se sparuje nabidka s poptavkou. Pak uz jen advokat, ktery za cca 5000 sepise kupni smlouvu. Nevidim jediny duvod, proc platit desetitisice za nejake zprostredkovani.

0 0
možnosti
Foto

Jak dlouho prodáváte svou nemovitost? Kolik Vás ta inzerce na internetu stojí? Jak často topujete svou nabídku aby byla vidět? Kolik Vás to stojí? Když dejme tomu po třech měsících najdete kupce (kdy vás inzerce stála v průměru 11000,-), máte připravenou rezervační smlouvu aby složil rezervační zálohu a neutekl Vám když se zrovna špatně vyspal? Kolika zájemcům jste svoji nemovitost ukázal, než jste našel toho, který řekl že to bere a kolik času který jste mohl věnovat něčemu pro Vás přínosnějšímu Vám to zabralo? Jak máte vyřešenu úschovu peněz po dobu, než bude nemovitost napsaná na kupce (cca dalších 10000,-), nebo si myslíte, že Vám kupec dá všechny peníze jakmile podepíšete smlouvu? Kolik jste zaplatil na katastru za podání návrhu na vklad? Kolik jste zaplatil za odhad pro daňové přiznání? Kolik jste zaplatil za daňové přiznání (času nebo peněz)? Pokud nepočítám čas makléře a případně projeté pohonné hmoty, pokud není ze stejné obce jako Vámi nabízená nemovitost tak jsem asitak na třech desítkách tisíc které jste utratil i bez realitky. ???

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,05
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.