Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super - jste právem v zaujálech + karma. Měl jste štěstí, že jste ve vašem teamu mohl zaměstnat rozumné žencké a ne feministické decimálie místního typu. R^

1 0
možnosti
Foto

Všechny tyhle genderový výsmysly jsou proti přírodě.

Civilizace, která chce všechno řídit a regulovat a určovat míru té pravé správnosti a korektnosti, a na všechno určovat kvóty, je na cestě ke svému zániku.

1 0
možnosti

Asi před 20. lety jsem navštívil Rádio Svobodná Evropa v bývalé budově FS. Tam se chlapi báli ženám otevřít dveře a pustit je do nich první. Všichni se obávali nařčení ze sexuálního harašení. Bylo to fakt "na hlavu".:-/ Později jsem zážitek vyprávěl známému, který pracuje u americké firmy a pendluje mezi ČR a USA. Tyhle zvyklosti mi potvrdil.

Tak si raději ponechme naši zdvořilost a k pozdravu přidejme bez obav úsměv. :-)

2 0
možnosti

Prostě jste skvělej ředitel co má skvělou firmu - jde to i stručněji;-D

0 4
možnosti
Foto

Také nechápu ženy které za pohledem muže hledají sexuální úchylku, vždyť na druhé straně každá dělá vše proto, aby ty pohledy přitahovala. Jsem ráda, že se tyto nesmysly dříve neřešily a muži se chovali přesně tak jak jim to určuje příroda, tedy lovili a nás ženy to neprudilo.

Věřím, že u nás zvítězí zdravý rozum a nepřebereme tento americký trend ve stejné míře jako Valentýna.;-)

11 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.