Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Já bejt živnostníkem, tak za takových podmínek se na to vybodnu a jdu na pracák.!!!Dvě třetiny našich daní se vyhazují na EU, byrokracii, neziskovky, ústav mezi sluncem a zeměkoulí, ústav pro mořské dno... Nikdy a nikde na světě neexistuje 100% výběr daní. Ten se zvýší jedině snížením daní a jednou, maximálně dvěma sazbami. I tam už hrozí úniky.

2 0
možnosti
VS

Nikde není 100 % výběr daní, ale v ČR je tento obzvláště mizerný. A proto je potřeba stavět se proti všemu, co by mohlo úniky jakkoliv omezit. Nebo mi něco ušlo?

0 0
možnosti
ZK

Z37d96e57n44a 78K53o37č73í

15. 8. 2014 7:14

Řekla bych spíš, že kšeftaří se špínou nám to tady za posledních 25 let tak zaneřádili, že vymést ten Augiášův chlív, bude nadlidský výkon ;-)!! 

Nejvyšší čas, že s tím někdo už začal !!

1 2
možnosti
RM

Ten se nevymete fašistickou kontrolou nad každým občanem. Přesně tuto cestu nastoupil Hitler. Na začátku to vedlo k virtuálnímu ekonomickému růstu přes obrovské zadlužení a skončilo to válkou, jelikož "zdroje došly". Babiš se v ničem neliší od Paroubka nebo Špidly. Vypadá to tak, že je ve svých firmách podpesanej jako vlastník, ale ve skutečnosti mu ty jeho firmy řídí někdo úplně jinej.

1 1
možnosti
Foto

V podstatě souhlas. V podstatě. Jenom malá připomínka - spíše drobnosti. Nechlubil bych se v cv VUMLem ( nutné k CSc) a za druhé : jako velký podporovatel drobných soukromých podnikatelů přiznáváte soukromé ZOO.

Bůh ví , že Vám to nezávidím ( na to jsem již stár) - spíše tyto skutečnosti krapet zpochybňují Váš blog.

0 0
možnosti
RM

Pěkně nám ten fašismus prorůstá do posledních zbytků svobody člověka.

0 0
možnosti
Foto

J82i15ř98í 54L72i70b54e90r

14. 8. 2014 15:34

Karma R^ Bohužel, je to tak. :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.