Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^Dotace ničí přirozenou ekonomiku a ceny. Zboží j pak zbytečně drahé. Ty dotace někdo musí zaplatit.

4 0
možnosti

Mate to krasny, ale kratky. Zacatkem vseho urcite nebyla asociacni dohoda. Urcite pred ni patri nesmyslne EU dotace potravin, navic ve starych zemich EU vyssi, nez u nas, ktere vedou k tomu, ze se produkuje nesmyslne moc. A nasi zemedelci kvuli nizkym dotacim konkurovat nemohou. No kdyz je vykupni cena jablek 1.2 Kc za kilo, pak bych chtel videt toho blazna, ktery by najmul brigadnika, ktery by trhal za minimalni mzdu a zemedelec by na nem neprodelal pouze v pripade, ze by brigadnik narval nejakych 500kg jablek za den.

3 0
možnosti

Může nabídnout samosběr, jako se trhají jahody,

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že postrádáte informace z historie nebo je tvůrčím způsobem "abstrouháte". Přisuzujete té hnusné a zrádné EU něco, co už se dělo dlouho před jejím vznikem. Navíc pokřivujete zrcadlo, domnívám se, že velmi účelově. Takové žalozpěvy se většinou ozývají jako předehra k zemědělským žádostem o dotace.

Už jsou podané? ;-)

6 4
možnosti

Před několika lety zase byl nadbytek obilí tak se uvažovalo že se bude spalovat v elektrárnách ... .

Pomalu se stává byznys chtít náhrady za uvalené dotace na Rusko. Je to příležitost jak si přilepšit ... .

Každé podnikání je riziko, jednou je rok dobrý a jednou ne.

Tahle argumentace prostě zavání masovým blbnutím jak to dělal minulý režim.

3 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.