Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Minulý týden pobýval v Paříži a prohlížel nabídky bytů a domů. Energetické štítky měla úplná menšina tamních nemovitostí. Evidentně to tam žádné úřady nijak "netankuje". U nás se obávám, že zase nastoupí ono české "papežštější".

0 0
možnosti
Foto

I20v33a58n 68M70a38r55e86k

30. 10. 2014 17:33

Zdarma zašlu "univerzální energetické štítky" vhodné na cokoli R^

4 0
možnosti

Neslibovali politici že zatočí s korupcí?

1 0
možnosti

Máte recht, jen bych ještě dodal, že štítky nás sice něco stojí (u spotřebičů to není tolik a je to schované v ceně, u nemovitostí je to víc a navíc to platíme na dřevo), ale je to jen první krok. Následovat budou samozřejmě zákazy "neúsporných" spotřebičů a bojím se, aby nedošlo nakonec i na represe těch, kdo spotřebovávají příliš mnoho zdrojů, ať už se jedná o energie, pitnou vodu nebo třeba jen o jedince, co mají rádi pořádný kus flákoty.

4 2
možnosti

Vy jste státu nebezpečný člověk, protože umíte počítat.

17 1
možnosti

ano, už se v EU pracuje na nové matematice.

1 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.