Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E17d33a 34H50a38n82s

4. 1. 2015 16:15

Pana Korce obdivuji, že dokáže řídit takhle úspěšnou a velkou developerskou firmu navzdory krizi, je mi ale líto, že potřebuje ventilovat a odfouknout napětí zde na blogu popliváním všeho možného kolem. Kdyby byl pan Korec majitelem developera v Německu a psal by podobné věci, tak by na něj alespoň jeho kolegové nebo partneři hleděli shovívavě. Když už pan Korec kritizuje, tak škoda že se nepouští do svých řad a nezamyslí se nad krizí a to zejména morální současných developerů. Dnes už je běžné, že se zastavují pozemky s výhledem na různá rušná pracoviště typu překladiště kontejnerů, domnívám se, že chudáci, kteří si tam byt koupí se z toho neustálého ruchu v budoucnu zblázní. Pokud v neděli vyjdu na balkon, tak si chci odpočinout a ne koukat na neustálé překládání kontejnerů z Číny. V tomhle jsme v ČR zatím nedospěli oproti západní Evropě, i ta komunistická sídliště většinou byla mimo továrny nebo skladovací prostory. Dnes holt mamon diktuje tyto zvyky a zdravý rozum přejít. Rovněž je podivné, požadovat po lidech za garážové stání v Praze od 200 do 300 tisíc Kč, když pak konkurenční developer "vyprodává" garážová stání za 100 a to v daleko prestižnějších lokalitách. Je to holt dnes nastavené ve smyslu jsi balík z vesnice, potřebuješ bydlet v Praze, tak tady máš jako výhodně nabídku. Ti lidé ale netuší, že si koupili byt ve skladišti.

0 0
možnosti

Vzhledem k poklesu cen nafty a jejích derivátů ČNB intervenuje ve prospěch oslabení koruny na 60 Kč za euro od ledna tohoto roku neomezeně. Věříme, že česká veřejnost přijme toto nezbytné opatření s povděkem.;-D Váš guvernér NAŠÍ národní banky.!!

0 0
možnosti

Ano. Při vytváření obchodního budgetu pro rok 2015 v naší firmě jsem také vyslovila svou obavu, že ČNB bude chtít kvůli opětovně hrozící deflaci znovu devalvovat CZK.

0 0
možnosti

Do podobných úvah by jste se neměl pouštět. Je to jistě vaše věc, ale prostě tomu nerozumíte. Nemá smysl rozebírat detaily. Pěkný Nový rok.

1 1
možnosti

co tak stavět bez hypotéky ? [>-] Dům do milionu. V

0 0
možnosti

A další Korecová ekonomická stupidita: Vytýká centrální bance snahu udržet inflaci na minimu, aby zároveň jásal nad nízkými úroky u hypoték. Tenhle ekonomický analfabet ani netuší, že nízké úroky jsou právě díky nízké inflaci.

0 8
možnosti
Foto

Centrální banka (myšleno Česká národní banka) se naopak snaží inflaci zvýšit! Doporučuji pozornější čtení ekonomických textů a zpráv! Nebudete se potom tolik blamovat...:-)

7 0
možnosti

Výborný nápad !

0 0
možnosti

Stále nemohu pochopit, jak může tenhle ekonomický analfabet jménem Korec řídit velkou developerskou firmu. Jeho ekonomický ředitel by mu měl vysvětlit, že stavebnictví nakupuje materiály v drtivé většině z českých zdrojů a že tedy devalvací koruny se výstavba téměř vůbec neprodraží. Teda pokud firma soudruha Korece nenakupuje cihly, cement, sanitu a nábytek v Číně, nebo v Polsku.

Ekonomický analfabet Korec ale možná pochopí, že o české byty začne být po devalvaci koruny větší zájem ze zahraničí.

0 5
možnosti

A teď mi vlastně došlo, proč Korec pláče nad slabou korunou. Ono se dřív vyplatilo zaměstnávat na stavbě dělníky ze Slovenska, Ukrajiny, Moldavska apod. Takže po oslabení koruny už to není takovej byznys a levní gastarbajtři z východní Evropy už tolik nevynášejí.

0 0
možnosti
Foto

Pokud to ještě jednou udělají, měli by být hnáni k odpovědnosti !!

3 0
možnosti

Ti měli být zavřeni už dávno,pro zcela jasný podvod,sloužící vlastnímu obohacení.!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.