Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co se týče prodeje léků v lékárnách, tak mi (pouze účetně) vychází, že by cena léků měla stoupnout i při zachování stejných marží.

A to z toho důvodu, že se zrušil poplatek za recept ve výši 30 Kč, který byl příjmem lékáren.

0 0
možnosti

Ono je to skoro jedno. Většina ztráty státu na dani jde ve prospěch zdravotních pojišťoven (plně hrazené léky a pomůcky, podíl na případně sníženém doplatku).  Občan absolutně ostrouhá.  Aby rodina na DPH u knih ušetřila alespoň 40 Kč měsíčně, musela by si ročně koupit knihy za více než 11 tisíc. Znáte takovou rodinu?

0 0
možnosti

Až budou politiku dělat státníci, dočkáte se. Zatím ji dělají karieristi a šmudly

0 0
možnosti

Zajímavá situace - vlk se nenažral a kozy ubylo. :-)

0 0
možnosti
Foto

Léky jsou v nové nižší sazbě a maminka včera za léky zaplatila o 1/3 více, než v prosinci 2014 (stejné léky).

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.