Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IMHO je to právě naopak.

Poslední atak na korunu byl veden ze strany těch, kdo chtějí korunu nahradit eurem. Bohužel tohle lidé, kteří se snaží komplikovanou realitu redukovat na černobílý obraz a potřebují mít svého "viníka všeho zla" nepochopitelné.

0 0
možnosti

P95a32v44e73l 35K17u27l29a

19. 1. 2015 16:34

Zeman zachránil korunu :-D Tak maximálně tu korunovační, že se nějakým zázrakem udržel na nohou a nepad na ní :-\

1 0
možnosti

J57a40n 33H77o48r90a

19. 1. 2015 14:03

Zkuste si poslechnout tohle - http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3293823 - ať se Vám kolem intervencí a role Zemana trochu rozjasní...

0 0
možnosti

Tak Zeman, naše Jasné slunéčko,  z a c h r á n i l  korunu ! 8-o Já se picnu ! ,,,;-D,,,

2 3
možnosti

Zeman udělal správnou věc, bohužel Singer to opět zařídí a shodí kačku. Jak je ale možné, že Singer je v ČNB a dokonce jí velí? Tady je něco moc špatně a obávám se toho, aby si Singer opět nechtěl hrát na pana bankéře Greenaspana.

4 1
možnosti

No jo na Zelenou Lopatku se vzpomina se slzou ve voku,perfektne zareagoval,kdyz se zacla delat bublinka v realitach ;-)

0 0
možnosti

P98e23t70r 51K29a75p78l24a18n

19. 1. 2015 12:26

Bankovní rada ČNB si zřejmě usmyslela, že bude řídit naší ekonomiku.

Už chybí jenom to, aby zveřejnila "Pětiletý plán rozvoje národního hodspúodářství". Abychom věděli, co nás čeká a mohli se na to připravit. Tohle tutlání záměrů je od ní nefér.

1 1
možnosti

Vy si opravdu myslíte, že všichni čekají na to co řekne Zeman,aby mohli podle toho konat.Singer podle Vás čekal na to, až mu Zeman řekne,co má dělat...;-)

7 5
možnosti

Je to zvláštní, ale za obratem v minulém týdnu může především Singer, který začal prohlašovat, že není žádný důvod k intervenci. Až poté Zeman zaregistroval, kam populistický vítr vane a prohlásil něco podobného. V titulku na Novinkách samozřejmě svedli posilování zejména na našeho dobromyslného pana prezidenta.

8 2
možnosti

a ještě bych přidal, čnb je nezávislá, co se týče oslabování koruny, tak má větší důležitost blog pana Singera, než slint hradního pána.

6 5
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.