Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

když pominu fakt, že i my jsme EU, máme tak své volené zástupce, kteří spolurozhodují tak vytknu alespoň jednostrannost. Těžko říci zda čistě záměrnou nebo si pisatel nevidí na špičku nosu. Jistě by jásal kdyby mu vedle toho jeho svobodně postaveného domu někdo jiný svobodně postavil fabriku na zpracování nebezpečného odpadu...to bych pak asi hledal nějakou žábu aby mu podepsala petici, že tohle není z důvodu životního prostředí přeci možné...

0 2
možnosti

Uváděním paradoxních nesmyslů stylu fabrika v obytné zóně to nevokecáš: V Bruseli panuje tvrdý dirigismus zájmových skupin, a mohou ta bruselská nařízení tisíckrát odporovat jakémukoliv záblesku zdravého lidského rozumu. To prostě nevokecáš. :-)

0 0
možnosti

Je to tak, v Bruselu se korumpuje jinak, ale je to podobná lumpárna. Je tu ale jeden rozdíl, jelikož se korumpuje vlastně legálně pomocí zákonů a předpisů, je v moci parlamentu tomu udělat přítrž. Takže je potřeba tlačit na naše poslance. Ovšem Vámi zvolený příklad se mi nezdá zrovna dobrý, ty doby, kdy si betonová loby dělala co chce jsou naštěstí pryč. Když Váš příklad dotáhnu o kousek dál, tak bez toho rybníka budou sice lidi bydlet, ale sežerou je třeba mouchy a nebudou tam ptáci. Ovšem je spousta jiných předpisů, kde "kosten/nutzen" je prostě tragický.

2 0
možnosti

K tomu tlaku na poslance: To jako myslíte vážně? Poslanci jsou zkorumpovaní dopředu a zcela legálně. Vidím to tak: Plat který pobírají se sládá z odměny za práci, odhaduji tak 1/3 a zbylé 2/3 jsou odměnou za loajalitu k politickému směřování evropských elit. Takže pusťte z hlavy, že by tam nějakej náš poslanec začal čeřit vodu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.