Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta správa zněla opravdu velmi podivně. Pokud to nebyl nějaký omyl, tak nepředpokládám, že by na to přišel nějaký vojenský psovod,tím spíše ne veterán. Možná dílo některého z dvaceti tisíc našich vojáků, kteří válčí propiskou.

0 0
možnosti

jenom pro pořádek...armáda ihned psa Athose z nabídky stáhla..ale je pravda že tam byl...měl by se napsat začátek ale i konec..hezký den...ZD...jinak karma;-);-);-)

0 0
možnosti

Pravda. Velká karma. Athos by si zasloužil dobrého nového majitele, kde by byl citlivě opatrován do konce svých dnů. Snad se někdo takový v této zemi najde.

0 0
možnosti

K17a24r90e41l 57N31o49v55á22k

3. 12. 2015 10:35

Dobrý žvásty.

"Nutná je ale celková změna vnímání zvířat ve společnosti tak, aby se stala rovnoprávnými partnery lidí. Říká se, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád ani lidi. Něco na tom určitě bude.  

Navíc s národem, který si neváží svých hrdinů, není něco v pořádku. A je jedno, zda jde o hrdiny lidské nebo zvířecí."

Jó tak rovnoprávnými partnëry? A není to málo Antone PavlovičI? Neměli bychom se jim rovnou podřídit?

Ostatně chování mnohých majitelů psů tomu odpovídá. Ne o děti, o psy je nutno se starat. Proto taky společenská situace vypadá, jak vypadá. Devastace rodin, ale čokla má každej druhej výstavního. Dítě je nákladné, ale čoklovi snesem modrý z nebe.

A k těm hrdinům. Pes vykonal na co byl vycvičen, tak co se s tím dál zabývat. Nějaký medaile, fangle, oslavy? K smíchu.

A když pes dosloužil, tak ho armáda prodává. A co. Má mu stavět pomník, nebo umístit v domově pro vysloužilé žoldáky(veterány)?

Trochu so srovnejte v hlavě hodnoty. V Bibli je, parafrázuji, psáno. Zde máte zem a vše co je na ní. To si podmaňte. Dokud se lidé řídili přirozeným řádem, bylo vše OK, ne chaos a rozvrtanej svět jako dnes, v mnohém zásluhou mudrlantů vašeho ražení.Rv

0 4
možnosti

Vám ten islám asi vygumval hlavu...mne můj pes zachránil život a do konce života byl můj nejlepší přítel...RvRvRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.