Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P77e82t17r 38B61r23o39ž

19. 6. 2016 15:33

Plný souhlas a velká karma !

0 0
možnosti
PS

Přesné. Taky mě to mrzí , ale EU se zkazila jako vejce na slunci. Pokud se něco v řízení EU nezmění , neměla by tam setrvávat ani ČR . Diktát Bruselu ohledně uprchlických kvót byl uz jenom třešnička na dortu. Nebo poslední hřebík do rakve.

0 0
možnosti
RS

Je to bohužel přesně tak. V eurosocialistické Evropě se EU stala karikaturou sama sebe. Dotace mohou fungovat jedině tak, že když se má někomu dát x milionů, jiným se to samé musí sebrat, a ještě víc, aby se mohlo ztratit něco po cestě či padnout na úřednickou mašinérii. Předpisy, aby mohly někomu pomoci, jasně omezí jiné. Nelze než plakat nad tím, co za krásnou myšlenku, to ta "Evropa volného pohybu zboží, služeb, kapitálu a osob" byla. Jelikož EU je už nereformovatelná, protože vládu nad ní převzali socialističtí úředníci všech stran, nezbývá než si přát, aby zanikla, a aby národy Evropy dokázaly volně a perspektivně spolupracovat i po jejím pádu. A ideálně bez dotací, bez předpisů o tvaru hrušek, názvech bonbonů, bez příkazů a zákazů. Jak krásná myšlenka to byla na začátku a jaká hydra se z toho stala. Konec EU začal hned při jejím začátku - při podepisování smluv o volné spolupráci. Protože jak to bývá - sepsal to nějaký úředník, a dej úředníkovi funkci, a vymyslí lejstro. A protože tam zůstal, vymyslel další lejstro, pak jich vymyslel tolik, že na to sepisování musel přijmout další úředníky a už to jelo. To samé tady. Máme tady už tolik byrokracie, že na ní musíme přijmout další úředníky, aby ji zvládli. A tak dál a tak dál, dokud nepřijde nějaká anticivilizace, všechny papíry a internety nespálí a pak se pojede zase odznova. Rád bych se mýlil.

7 0
možnosti
OK

O90t22a 53K45i40n96c

17. 6. 2016 14:29

Vzhledem k tomu, že Britem nejste, pro brexit hlasovat nemůžete.

1 0
možnosti
VV

Ale jako kazdy spravny Cech, i kdyz o britanii nic nevi Jim preci muze radit.

4 2
možnosti
Foto

To, že se postupem let z vaší dívky stane stará bába, čeká každého ženáče. A marně můžete říkat "Já tě chci takovou, jaká si byla před čtyřiceti lety." :-)

Já být Eskymákem, nejedl bych tuleně.

1 1
možnosti
KS

Británie má ale tu nevýhodu, že je finančním centrem EU a také je na ní závislá většina britského vývozu. Do rozpočtu tedy odvádí více, než získává zpět, ale z těchto dvou oborů dostane zpět mnohonásobek. Jestli vystoupí, mohou se s tímto vším rozloučit, finanční centrum se přesune pravděpodobně do Berlína, nebo na Maltu, která zůstane jedinou anglicky mluvící zemí Unie.

0 0
možnosti
VL

On se pak vývoz do z GB do EU zastaví?

2 0
možnosti
Foto

P25e31t86r 33H31e29s27s

17. 6. 2016 13:14

A opravdu může EU za to, že jsme britské a německé peníze rozkradli a promrhali na ptákoviny? A není to náhodou naše odpovědnost? Nikdo neví co se stane až Británie vystoupí z EU.

1 1
možnosti
VL

No půjdou další a projekt "Velká EU" bude postupně ukončen.

4 0
možnosti
MN

Být práce se štítící konvertuji k islámu, požádám o Somálské občanství a pak se přemístím do Německa jako Refugees :-)

3 0
možnosti
VV

Pochybuji, ze by tam o vas meli zajem

1 0
možnosti
MC

Kdo rozhoduje kam se připíše moje plus nebo mínus? Nejdřív se kroutí jak paragraf a nakonec vymaže. Ubohost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.