Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Promiňte, ale obdivuji Vaši důvěru ve výchovu zvířete. Člověka neumíme vychovat tak, aby nevraždil, ale u zvířete pro které je to přirozenost lovit, to bez problémů zvládneme.

0 0
možnosti
Foto

Zabíjet může každý člověkem "zmrzačený" pes R^

2 0
možnosti

No, pravděpodobnost, že mě zabije rozzuřená čivava nebo pudl mi přijde o moc menší, než že mě zmrzačí pitbul, kterýho nechá nějaký dement navolno a pak ho nezvládne. Čivavu zabiju jednou rukou, zápasnickýho psa fakt ne.

1 0
možnosti

Nejde o trest, ale o budoucí ochranu. Obětí přibývá, musí se s tím něco dělat. Jedinou ochranou je kompletní vyhlazení těch nejnebezpečnějších a na agresivitu šlechtěných plemen, protože hloupé lidi zakázat nemůžeme. Když se nebudou dál šlechtit, je za deset let po problému.

To, že takoví psi nenapadají lidi a že jsou "nevinní", řekněte těm stovkám a tisícům skutečně nevinných, potrhaných a znetvořených lidských obětí, případně jejich pozůstalým. Rv;-€

1 3
možnosti
Foto

Stovkam a tisicum obeti??? .... ufff .. kam na ta cisla chodite? Cucate je z prstu?? ..... Tady byla rec o napadenich pitbuly ... ani celkove pocty napadeni vsech plemen nedosahuji takovych cisel, aby vam to dalo pravo takhle verejne lhat a hystercit ....... a koho vyhladime pak? Byl bych pro holuby. Jsou prokazatelni roznaseci nemoci, diky nimz zemre tisicinasobek lidi, nez kvuli pitbulum .... a co myvaly? Ty bych vzal taky, protoze vice nez 70% z nich ma vzteklinu ..... to by stacilo na prvni petiletku, co pani Dano .. ???? 8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.