Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je to hrozne, v nasem zvirecim utulku jsou pravidelne stenatka z odchycenych transportu. Jsou vetsinou moc mladi a nemocni a ve spatnem stavu. Melo by se to nalezite trestat!

Dekuji , ze pisete takove clanky, nad kterymi se lide musi zamyslet a doufam i konecne neco zmenit

0 0
možnosti
LM

Musím dát karmu. Jako holka jsem chovala agapornise. Pěkně hnízdili. Ale dávala jsem pozor, aby se samička věčným hnízděním nevyčerpala. Mláďata jsem prodávala. A víte na co jsem přišla? Poctivým chovem zvířat se nikdy nedá zbohatnout.

0 0
možnosti
Foto

R^

Máme adoptovanou fenku, zachráněnou z množírny. Neměla skoro žádné hyg. návyky, není vůbec vychovaná,ale sežrala by nás láskou.

0 0
možnosti
JP

Jen snob si pořídí psa nebo jiné zvíře s průkazem původu. Máme doma kočky bez průkazu, některé byly i nalezenci, chodí ven i dovnitř podle potřeby a mají královský život. Totéž psi: měli jsme doma jak tzv. podvraťáky, tak i čistokrevné psy bez PP.

Ono je to hlavně o přístupu chovatelů. Jaký je rozdíl mezi množírnou a nezodpovědnými chovateli, kteří nechávají množit zvířata, která následně vyhodí na ulici nebo (v případě koťat) je následně utopí? Když nechci zvířata množit, nechám je vykastrovat.

1 0
možnosti
ZB

Karma.Lidé provozující množírny jsou jen lidský odpad,pokud najdou dostatek zákazníku,nelze proti tomu nic moc dělat.Bohužel.Kde je poptávka,tam je i nabídka.Lidé kupující laciné "papírové" psy nad tím od koho kupují zavírají oči.Je to přece za lacino,vše ostatní je jedno....

4 0
možnosti
MR

Tak rozhodně množírny psů mají obrovský problém z toho, že je bude moci kontrolovat veterinární správa. Už vidím jak každý majitel (provozovatel) množírny běží na úřad přiznat mám více jak 5 fenek. Toto nařízení podle autora zlepší stav v množírnách. Chtěl bych se ho zeptat jak díky tomuto nařízení dojde k zlepšení? Lidé přestanou množit domácí mazlíky pro prachy?

0 0
možnosti
Foto

Článek o touze regulovat a kontrolovat jednání a majetek druhých lidí.

0 5
možnosti
Foto

Očividně nemáte ke zvířatům vůbec žádný vztah, když o nich píšete jen jako o majetku, pro některé lidi jsou však mnohem víc, např. pro seniory často bývají jediným společníkem po ztrátě partnera, pro děti nejlepším přítelem atd. Je dobře, že jsou lidé, kteří bojují za to, aby se zvířata měla lépe.

7 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.