Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Invalidní bydlí v Ostravě-Hrušově. V několika ulicích je tam v topném období často velký zápach. Nejspíše někdo spaluje např. nábytek, na němž je dnes dost prvků z umělých hmot. Ovšem nelze na nikoho ukázat prstem. Když si stěžoval na obvodním úřadu, věděli o tom, pomoci však nemohli.

Jsem rád, že žádný z blogerů či diskutérů se nesetkal s takovýmto problémem. Máte však radu pro ty, kteří tímto probléme trpí?

3 0
možnosti
LJ

Invalidní syn bydlí...

0 0
možnosti
Foto

Rvu si vlasy, neboť musím do obydlí vpustit různé revizáky, např. plynu, kontrolory vody, topení, hasiče kvůli kominům atd. Abych stále seděl doma. A s oblibou chodí v létě.

1 0
možnosti
Foto

To se ale pane Řezníku vůbec nemusíte zdržovat doma. Kvůli kotli k vám vnikne URNA (Útvar rychlého nasazení Policie ČR), beranidlem vám vyrazí dveře a jen se podívají a očuchají popel - čím topíte a zase klidně odejdou (a na stole vám nechají protokol, čím nedovoleným topíte)....;-O Pohoda, klídek, tabáček...!!

2 1
možnosti
ZK

Doporučuji si zákon nejprve přečíst a nepsat blog na základě článku na iDnes. Navíc je třeba říci, že nedotknutelnost obydlí byla za aktivní spolupráce pravicových stran prolomena vloni v souvislosti s vibracemi a radioaktivitou.

1 0
možnosti
MD

Neznaje detailu zakona muzeme spekulovat, jak bude napr, jisty urednik stojici vedle kamen prokazovat, co v kamnech hori ci horelo.. Pokud na komin nenainstaluje zarizeni pro mereni obsahu spalin. S nejvetsi pravdepodobnosti pujde zase o dalsi paskvil.

2 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.