Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste autore majitelem těch dvou psů na fotce s Vámi, tak byste se měl zamyslet nad složením žrádla, kterým je pravděpodobně krmíte. Každý den jsou masakrována desítky tisíc zvířat, aby se z nich poté vyrobily konzervy, granule a další různé pamlsky pro psy a kočky. Mohl bych Vám zde napsat jaká zvířata jsou zabíjena proto, abyste se mohl laskat se svými miláčky. Ale to určitě sám víte a složení je uvedeno na každém obalu, aby si majitel psa nebo kočky mohl vybrat, zabíjení kterého zvířete dá přednost. Kapři se zabíjí jednou za rok, ale konzervy a žrádlo pro psy a kočky jsou potřeba každý den, že? Takže tu Vaši "genocidu" vidím trochu někde jinde.

P.S. Pokud to nejsou Vaši psy, tak se Vám omlouvám, ale nic to nemění na podstatě mého příspěvku.

0 0
možnosti

J43a36r96a 98R34a27n15k

13. 12. 2016 22:58

Proletela jsem diskusi a tak jeste jednou dik za mily vanocni clanekV

0 0
možnosti

A advent je právě čas na zklidnění. Honba za nákupem dárků je zbytečná, protože se dají koupit už bez běhání po obchodech.R^

0 0
možnosti

J55a94r47a 69R51a44n72k

13. 12. 2016 22:55

VR^R^

OT, ti dva na rameni jsou "love birds"? Tady se tak jmenuji.

0 0
možnosti

M23i21l77a25n 38R15a72d40e55k

13. 12. 2016 19:59

vite co je to genocida? Hledejte wikipedii, a pak si opravte nadpis

1 0
možnosti
Foto

Pláčete dobře,a le na špatném hrobě.

Začněte u církve.

A napište rovnou papežovi!

0 0
možnosti

Zavřete oči nebo vypadněte z města, nakutejte si kořínky a buďte sám se sebou spokojený. (No ale vlastně ty keře a stromy jsou také živé organizmy?!);-);-D

1 0
možnosti

První vánoce v roce 1 byly utopené v krvi malých dětí - nechal je pozabíjet Herodes ze strachu z nového krále, který se podle proroctví narodil v Betlémě.

Lidi, vy jste tak soucitní ke zvířatům a přírodě, ale skutečné vraždění dětí, které se děje dnes, nevidíte? Nemám nic proti vegetariánům, ale nemají oni něco proti nám? Lidé pečují o živočišnou výrobu, druzí na ně hledí jako na vrahy? Směšné. Vybíráme na psy a pro staré rodiče a nechtěné děti nemáme na světě místo. Z východu k nám přišlo zabíjení počatých nenarozených dětí, jen v ČR ročně přes

20000 lékaři roztrhají! Ze západu se tlačí další vymoženosti s eutanázií, radostnou smrtí? Falešný soucit je ze slepoty nebo jen přivření očí? Zmanipulovaní mladí dnes povstávají do revoluce, kterou podporují vládu médií a nadnárodních společností proti svobodě lidských společenství.

1 0
možnosti

Kdyby nebylo lidí, tak by nebyly ani chovné rybníky a nebyli by ani kapříci. Ti nakonec mohou být rádi, že je lidé vypiplají a dopřejí jim alespoň ten rok života s bohatým přísunem stravy. :-)

1 0
možnosti

Vždycky čekám, kdo s podobným apelem před Vánoci vyleze.

Nedávno jsem viděl dokument, jak se kdesi v oceánu houfují sardinky. Na tuto každoroční událost už čekají predátoři, kteří do těch míst připlouvají ze vzdálenosti mnoha kilometrů. Armáda delfínů, kosatky, žraloci .To je panečku masakr. A k tomu ptáci (myslím že terej bílý), kteří se do toho všeho střemhlav z výšky vrhají. Za pár hodin z toho hejna sardinek, které je velké několik set metrů krychlových nezbude vůbec nic.

1 0
možnosti
Foto

R^ Zabíje kapry je hřích...taky si vystačím s obyčejným řízkem ;)

2 1
možnosti

Zabít kapra je větší hřích než zabít vepře?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS