Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice hezke argumenty, ale nesmyslne. Navic od sefa firmy, ktera se ne vzdy chova uplne ferove.

Chcete snad rici, ze za poslednich 6 let tak vyrazne narostla populace, ze to zpusobilo nedostatek bytu? To je prece nesmysl. A presto ceny bytu narostly enormne. A to zejmena za posledni dva roky.

A opravdu nechci, aby ceske banky dostihl osud Fannie Mae, ktera na politickou objednavku davala hypoteky kazdemu.

Banky sice ridi sva rizika, ale zaroven maji nejake byznysove plany a ty jsou PREDNEJSI. Byznys tak casto umlci Risk manazery, protoze by jinak vsichni prisli o bonusy a materska banka o dividendu.

0 0
možnosti

K66a41r74l28a 29S47u48c64h31á

19. 10. 2017 9:10

už jsem se na to ptala, co vytvářejí za hodnoty velmi dobře placení (kým) ?

0 0
možnosti

Neuznávám dluh. Nicméně koupi vlastního bytu - podobně pak vzdělání, jako životní investici ano. Jako staří poctivci, rodičové jsme dcerce zakoupili 2 + 1 do OV + komplet rekonstrukci po absolvování její LF. Když se ovšem člověk zamyslí nad podmínkami veleúspěšné vlády ... Srando nástupní mzdy mladých lékařů, abnormální nárůsty ceny bytů ! Ony nejsou tak lepší - ony prostě nejsou ! Žijeme v naprostém absurdistánu - viz zákony + schvalovací procesy = Prachy jsou, výstavba a infrastruktura není ! ČNB se raduje, že banky opouštějí 2% úrok a směřují ke 3% ... Toto vše je v podstatě nabídka, aby ty byty skupovali běžní pracující + důchodci ze západu ! Ideální pilíř jejich dalších příjmů - Díky vládo, perfektní ! ... :-)

1 0
možnosti

Kdo má chuť mít vlastní byt, tak musí na něj spořit. Pokud na něj nemá naspořeno aspoň 3/4 ceny, pak nemá se zadlužovat a musí pokračovat ve spoření. Tomuto aspoň mě učili předkové.

0 1
možnosti

Vždy je dobré se ptát, komu to prospěje...:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS