Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Retrospektiva v nařízeních je vždy špatná. Zřejmě solidní německé předválečné domy budeme bourat a nutit lidem ty dřevovatové psí boudy, co se staví dnes.

1 0
možnosti

Pane doktore kandidáde, lzete úmyslně, nebo z nevědomosti? Fakt jste schopen tvrdit, že EU zakáže větrat okny? Překvapuje mě, že jste ještě nepřidal, že kdo nestihne dům zateplit, přijde o něj v exekuci., to uz jsem take zaslechl v jednom z videí kolujicich po internetu.

Součástí celého procesu má být rozsáhlý program financování vycházející z předpokladu, že snížení energetické náročnosti provozu budov sníží potřebu investic do nových zdrojů. Takže financování bude zajištěno především že strany EU, prostřednictvím jednotlivých států.

Co se týče cen energií - jejich zásadní složkou je fyzická dostupnost. Jakýkoliv krok k tomu, abychom byli jako společnost i jako jedinci soběstační, je naprosto v souladu se zdravým rozumem. Ostatně podívejte se dnes kolem sebe. Kdo může, zatepluje. Nové budovy i ty staré.

0 0
možnosti

Píšete bludy.Kdo kdy zjistí,jaký máte dům?Nemožné!

0 1
možnosti

ono se stačí podívat, kdy byl postaven..pak měřitelné energie (eletrika,plyn,vodné..) termokamera a máte vcelku jasno... kolaudace a použité materiály na stavbu...možná bychom se divili,co všechno lze zjistit...

2 0
možnosti
Foto

Pokud EU bude přijímat další a další členy, tak se rozpadne. Sladit zájmy Gruzie, Ukrajiny a například Francie a Belgie je nemožné.

1 0
možnosti

Trochu přehnané bu,bu....ale možná tomu někdo uvěří

3 4
možnosti

Přehnané, jo? A co páchá EU doposud, to přehnané není? Z brusele se už nedivím absolutně ničemu.

6 3
možnosti

Evropská unie chce nařídit,

Ak je v tom problém stačí aby to ČR nepodporila, a pre ČR žiadne nariadenie nebude existovať.

2 0
možnosti

A proto se tu cizinec Ulrich tak bije za zrušení práva veta

4 0
možnosti

Bohužel EU místo podpory hospodářské spolupráce se věnuje politickému ničení toho co funguje, GD, Zelené demagogii, politickému šílenství a buzeraci.

Dřív státní instituce, které měly hodně zaměstnanců se také věnovaly blbostem, ale po redukci zaměstnanců o 2/3 se většinou zklidnily. Nebyla by to také jedna z možných cest reformy EU ?

17 0
možnosti

Zase nějaký strašák. Nevíme, co bude za 2 roky, ale víme jistě, co bude v roce 2050. Nějak mně to neděsí, stejně jako mně neděsilo nařízení v roce 2018, že do r. 2022 nebudou dovoleny staré kotle na tuhá paliva. Na nařízení se zapomnělo a vesele se dál topí čímkoliv.

7 3
možnosti

Zato na prasárny typu ESG a DSA se nezapomnělo.

6 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.