Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

A co třeby kursy chytání holubů pro bezdomovce?

Vždyť holub je jedno z nejlepších jídel!

1 0
možnosti

Také si myslím, že by bylo lepší ty lítající krysy trávit. A ne jenom občas, ale trvale.

0 1
možnosti
Foto

Jakož i některé lidi...:-/

1 0
možnosti
MA

Lidé si obstarají povolení k odstřelu holubůve městě, aby jim neznečisťovali budovy a jejich památky od agresivního trusu.Jiní si obstarají povolení k postavení několika poschoďových domův těsné blízkosti a vytvoří jakýsi dvůr a do toho dvora postaví garážovýdům. Obyvatelé jsou obtěžováni výfukovými plyny. Kdo škodí více životnímu prostředí? Developer a nebo střelci holubů?

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že s ochranou holubů jste moc neuspěl... Ale to by jste asi neuspěl i s ochranou ježků, sýkorek či hlemýžďů! Protože cílená ochrana jakékoliv fauny či flory PŘED VLIVEM ČLOVĚKA je v dnešním světě brána jako ekofašismus či ekoterorismus! Člověk, jako "pán tvorstva" si totiž může dělat v přírodě (a ta je i ve městech) cokoli, protože na to má, díky své inteligenci, právo!  Ona totiž příroda poskytla pánu tvorstva neskutečně nepřátelské prostředí! Postavila mu totiž do cesty stromy, hmyz, ryby, které by rády plavaly v neznečištěné vodě, ptáky, kteří za miliony let své existence nevědí co je to záchod a mnoho dalších "zelených" vychytávek. Ale Člověk Moudrý Antiekologický se nenechá nachytat.. Příroda je jen šidítko, které musíme ignorovat! Nepotřebujeme ji.

0 0
možnosti
LN

..račej prominout při jejich vzdělání....ale kolik těch vášnivých a pár loky z „placatky“ posilněných nimrodů pochodující ulicí s nabitou zbraní jste už viděl...???...i když je možné že někdo vidí bílé myši...někdo má virózu...a někdo holt může vidět opilé nimrody pochodovat po ulicích s nabitými kvéry.....oni zelenej ekospole.....:-/

2 0
možnosti
PK

P61a73v15e87l 20K90u98r27a27l

24. 6. 2013 21:23

Já bych řekl že by to chtělo vypustit větší množství jestřábů, orlů, sokolů poštolek a rarohů a nechat je tyhle přemnožené populace zlikvidovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.