Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas s tím, že bych na místě Kvitové udělal to samé a souhlas s tím, že v Čechách není více závistivých lidí než jinde.

Nicméně, já rozumím lidem, kteří se opírají do Kvitové. Kvůli tomu fízlovskému ****** Humlovi se pro určitou skupinu stane určitým symbolem daňových úniků, ať je v tom chudák holka jakkoliv nevinně. Daňové úniky a "optimalizace" jsou bohužel hojně rozšířené a já se ani nedivím, že lidé jsou naštvaní a hledají si něco viditelného pro svou zlobu.

3 1
možnosti
Foto

Jen ať si každý hledí svých vlastních peněz a nekouká druhým do peněženek. Stejné je to s svědomím. 

Půjde -li to u nás pořád stejným směrem, pak rovněž uvažuji o změně nebo aspoň zrušení trvalého bydliště v ČR.

3 0
možnosti
VJ

Vy, který tady propagujete samostatnost a suverenitu pro nás?

0 0
možnosti
JH

určitě ji nezávidím,peníze jí přeji, ale jako češka mně nezajímá, mně určitě nereprezentuje

0 1
možnosti
BM

Reprezentuje Českou republiku, naší vlast.. Tudíž i nás i Vás. Pokud jste Čech - to u Vás předpokládám......

3 0
možnosti
LN

..k tom lze dodat jen...karmu...R^

13 0
možnosti
PS

Taky jsem dal karmu. Závěr je skvělý - o moc a blahobyt naší země by se měli především starat naši zástupci/zákonodárci tak, aby majetní lidé rádi svoje peníze investovali u nás, ukládali je v našich bankách. Jenže oni zástupci stran, které nás dovedly tam kde jsme, nemají ani na to, aby nás z tohoto marasmu vyvedli. Zdravého rozumu je nám třeba...

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.