Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to nejen řetěz, ale i oheň je nepřítel šelem. Divoká zvěř se ho bojí a stresuje je to! Kdo to celé vymyslel, tak byl zcela bezohledný maniak!!!

1 0
možnosti

P67a78v73e20l 22V39é60b87r

22. 6. 2016 15:33

Další hysterický ochránce zvířat. To zvíře nebylo utýráno, nýbrž padlo v boji. Také bych chtěl tak zemřít a ne čekat, až mě nějaký fanatický vyznavač jistého nejmenovaného náboženství vyhodí do vzduchu, nebo podřízne (když ne něco horšího).

0 3
možnosti

další hysterický občan, který islám zatáhne do tématu, kterého se vůbec netýká.. Rv

3 1
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.