Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

... pane autore - možná se Vám to nebude líbit, ale tohle rozhodnutí bych bez uzardění ... PŘENECHAL ŠPANĚLŮM :-/. Třeba k němu jednou dospějí sami ;-).

14 0
možnosti
MN

Mluvit do tradic jiných národů mi připadá unfair. Je to stejné, jako by nám zkritizovalo Somálsko naši Jízdu králů se zdůvodněním, že rodinu Krále stojí výprava jízdy zbytečně vyhozené peníze, a to jen pro připomenutí zpochybnitelné, neaktuální historické události, zatímco tyto peníze by mohly být použity na humanitární účely jinde.....:-P

16 0
možnosti
ES

Barbarské to připadá nám, kteří koridě nerozumíme. Ale když si přečtete Hemingwayovy reportáže Smrt odpoledne, možná zjistíte, že býčí zápasy jsou umění a dobrý toreador nese stejné riziko jako býk.

11 5
možnosti
Foto

Oba do toho jdou dobrovolně, že...?

Vzdělání bez citu je snad ještě nebezpečnější než nerozlišovat koridu od zabíjačky. Rv

4 8
možnosti

Přesně ve shodě s názvem blogu jsem se včera ptala také. A musím říct, že mi ani toho toreadora nebylo líto. Vybral su to sám. A pro zábavu týrat zvířata je ohavné a primitivní.

Ohánět se historií neobstojí.

8 3
možnosti
MD

Co jeste dela valka v civilizovanem svete?

4 1
možnosti
Foto

Nevím, o kolik je korida horší než zabíjačka nebo jatka.

7 4
možnosti
Foto

A když nevadí toreadorům riskovat...

Život nemůže být úplně sterilním.

3 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.