Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠK

Vzdycky me pobavi blazinci odnekud ze Svycarska apod. se svymi polosilenymi vykriky typu: at si najdou vetsi byt (jeste zcela umyslne nepise koupi, ale "najdou"), pocet najemniku prece hlida domovnik (v CR neznam jediny bezny dum s beznymi najemniky s domovnikem) atd... Vzdycky si rikam, jestli ti lidi jsou tak hloupi, naivni nebo jen hadavi. Ja myslim, ze hadavi. A taky arogantni. Hrozna nemoc charakteru.

2 0
možnosti
Foto

A přitom by řešení bylo tak jednoduché, zrušit příspěvky na bydlení. Já v tom nic složitého nevidím. Proč bych já, bydlící v maringotce, měl přispívat někomu na velmi drahé ubytování se vším komfortem?

17 0
možnosti
IM

I50v81a10n 14M97i50n31á32ř

19. 7. 2016 21:22

Není horší varianty, než když se spojí výchova v komunistické rodině - v pozdější fanatickou lidskoprávní obhajobu těch, kteří na pracující většinové společnosti ... pouze parazitují !

12 0
možnosti
JC

A dodám s americkým občanstvím. Takže vždy, když mu tady bude hořet půda pod nohama, může utéct. Ale my ostatní zůstaneme tady!

0 0
možnosti

Pan Dienstbier má samé hovězí nápady...Rv

15 0
možnosti
MK

A jak to budou dělat, když se v podměrečném bytě narodí nadbytečné dítě? Bude utraceno?

17 0
možnosti
VV

Normalni lide si najdou vetsi byt. Co byste delal vy?

0 1
možnosti
VV

Cekal jsem, kdy nekdo napise blog k tomuto tematu. Ovsem socialismus mne absolutne nenapadl jako tema. ze v tech puvodnich zemich eu maji termin jako Überbelegung bytu opravnujici k okamzite vypovedi by spis vypovidalo o kapitalismu nejhrubsiho zrna. Ovsem kdyz s tim chce pan Dienstbier neco delat, je to socialismus.

Divny svet je to zde na blogu.

2 2
možnosti
MT

No tak jeste to doplnit aby to byrokrat mohl kontrolovat bez soudniho povoleni, nejlepe po pulnoci kdy budou vsichni obyvatele pritomni a bude to dokonale. Podobne jako jiz muzou prijit bez povoleni na kontrolu spalin, konfiskaci legalni zbrane na udani souseda kteremu slapl na kuri oko...

Ja bych to nenazval socializmem ani kapitalizmem, ale statni totalitou.

12 0
možnosti
ZV

Z37u48z60a25n84a 19V72a80s31s

19. 7. 2016 15:49

Zaujímalo by ma, ako chcú úradníci kontrolovať, či sa nariadený počet obyvateľov bytu aj dodržiava. Skúsenosti so slovenskými Cigánmi sú, až na výnimky také, že ak má jeden telku, vybúrajú nosné priečky na celom poschodí, aby všetci videli na telku. Čo je vtedy 1 byt?

11 0
možnosti
JR

J57a22r24a 32R60a17n89k

19. 7. 2016 17:39

Pokud ziji v dome, kde jsou desitky bytu, je tam urcite nejaky domovnik, jako v tech sousednich zemich Hauswart - v CH to same a vi se kolik je na hlavnim urade prihlasenych lidi, takze zmeny k lepsimu se v CR nevitaji?

1 1
možnosti
MS

Pokud by se to opatření omezilo na ubytovny, nebyl bych proti.

2 0
možnosti
ZH

Další příležitost ke korupčnímu jednání... ;-O

5 0
možnosti
JR

J67a83r71a 32R65a52n90k

19. 7. 2016 17:41

Kde v tom vidite korupcni jednani? Bytu je snad dnes dostatek, takze rodiny uz nemusi zit 2-3 v jednom byte, jako za totality. Ve Svycarsku ma mit dokonce kazde dite svuj pokoj, pokud jsou ruzneho pohlavi. Na to, aby nebyl byt preplneny se snad hledi krome Asie a podobne vsude.

0 1
možnosti
JC

Ten ministr je hlupák, který vůbec netuší, jak většina lidí žije.

Jako když Marie Antoinetta údajně prohlásila, že když lidé nemají chléb, ať jedí koláče.

22 1
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.