Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tématem podobný článek se na blogu objevil už včera.

http://jindrichdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=573263

Omlouvám se, že zde reaguji na blog jiného autora, ale tam diskuse otevřena není.

Jsem opravdu zvědav, jak by reagovali prodejci vánočních psů, kdyby si některý z kolemjdoucích nějakého pejska z jejich nabídky vybral a požádal je, ať jej na místě porazí stáhnou a vykuchají. Jenom by jim dal zapravdu v jejich tvrzení, že i pes je maso.

0 0
možnosti
PV

P16a56v80e18l 26V20é68b13r

13. 12. 2016 10:04

Příznačné je, že u toho článku byla dodatečně zablokována diskuze, zřejmě po autorově zjištění, že v očích většinové společnosti jaksi střelil kozla a "osvěta" se nekonala.

4 0
možnosti
MP

A co takhle nechat na každém jak si oslaví vánoce a nevnucovat druhému co je rádoby špatné a co to jediné dobré?

2 0
možnosti
JS

Kapra nejím, Vánoce neslavím :-P

0 0
možnosti
Foto

nejvíc zbídačují a znásilňují přírodu kolem nás developerské společnosti.

5 0
možnosti
MD

To není možný, tohle je buď ironie nebo provokace ;-D

0 0
možnosti
JN

On to pan autor asi myslí vážně. A to je největší tragédie.

1 0
možnosti
JN

Pane doktore, pokud jste zapřísáhlý vegetarián, pak vaše rozhořčení do značné míry chápu. Ale z vašeho textu se domnívám, že patříte k té kategorii jedlíků, kteří kupují balíčkované maso nakrájené na plátky a předstírají, že nevědí, že je to maso původně bylo na kosti a ta kost byla součástí kostry živého zvířete. Dost pokrytecký přístup.

Ale nechme stranou maso. Píšete o sobě, že jste generálním ředitelem velké developerské společnosti. Když tady tak kňučíte nad znehodnocením nějakých tradic moderní dobou, jistě víte, jaký podíl na devastaci krajiny a úbytku zemědělské půdy mají developerské společnosti.

Tak ať vám ten houbový kuba na štědrý den chutná.

10 0
možnosti
JN

J75i38ř43í 87N82o87s94e21k

13. 12. 2016 8:33

Myslíte to dobře, ale přece jen za slavnostní večeři považujeme tu s masem. Jsme všežravci. Ryb mi je líto, máte pravdu, že zvlášť při těch hromadných likvidacích to není nic moc, ale když si koupím kuře, moc si svědomí neutiším.

A přiznám se, že se to sem asi moc nehodí, ale zatím mi zdaleka nejvíc vadí halal porážky, se kterými souvisí i hromadný vývoz živého dobytka za otřesných podmínek do zemí, kde je pro zmučené zvíře to podřezání už jen třešinkou na dortu :-(

2 0
možnosti
JN

mám přátele, kterým je taky líto těch kaprů, ale protože ke štědrému večeru ryba patří, dělají si řízky z pangassia. A nedělají si starosti nad tím, že ten pangas může českému kaprovi jen závidět.

2 0
možnosti
PV

P92a58v11e65l 59V12é96b18r

13. 12. 2016 8:13

Nevidím jediný důvod přizpůsobovat své vánoční zvyky zvykům panujícím kdysi ve středověku, či dávnověku, nebo kdy to vlastně skončíme náš pochod do minulosti. Už třeba proto, že tradiční vánoční ostření pazourkového nože skutečně neovládám...

5 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.