Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53a18n 39H52u78r53k48a

19. 1. 2017 9:07

měl jsem rozepsané stejné téma napsal jste to lépe děkuji...příklad z velkých metropolí jako Řím Mnichov atd kde běžně s holuby si hrají děti nebo veverky 'Berlín jsou malým kouskem přírody darované nám lidem to co se praktikuje u nás je jen smrtelně nebezpečný byznys několika nezodpovědných jedinců

0 0
možnosti

J58a15r55a 66R41a93n55k

19. 1. 2017 6:15

Mozna, ze znate, ale tato kniha na mne v posledni dobe nejvice zapusobila -

Když sloni pláčou

od: Jeffrey Moussaieff Masson, Susan McCarthy

0 0
možnosti
Foto

Jeden politicky nekorektní vtípek:

"V jednom městě měli problémy s holuby, kteří svým trusem znečišťovali fasády domů a půdní prostory. Rozhodli se tedy vypsat výběrové řízení na odstranění holubů z města. Přihlásila se firma, která slíbila to provést za jeden milion korun. Přihlásil se i chlapík, co slíbil, že to udělá zadarmo. Měl ale jednu podmínku. Nikdo z radních se ho nesmí zeptat, jak to udělal. Pokud se ho na to někdo zeptá, dostane za to také milion. Radním to bylo trochu divné, ale když to mělo být zadarmo, tak mu to nakonec přiklepli.

Chlapík pak na náměstí vypustil žlutého holuba. Všichni ostatní holubi se k němu slétli a spolu s ním odletěli pryč z města.

Radní byli nadšeni, primátor mu poděkoval a říká mu: Samozřejmě se vás nebudu ptát na to, jak jste to s těmi holuby udělal. Chci se ale zeptat na něco jiného. Nemáte také žlutého cikána?"

1 0
možnosti

http://g.cz/10-veci-ktere-jste-nevedeli-o-benatkach

V Londýně ani v Kodani jsem dosud nebyl. V Benátkách několikrát . Před 30 lety tam na náměstí sv. Marca byla spousta kiosků prodávajících sáčky s kukuřicí a večer tam bylo na zemi spousta peří a trusu a zápach jako v drůbežárně. Před 20 lety podobně. Před 10 lety už tam nebyly ty kiosky s kukuřicí a protože jsem měli malé děti, krmili jsme holuby sušenkami.

A jak jsem se dočetl v novinách, v roce 2008 se i Benátky odhodlaly k zákazu krmení. Tedy o cca 30 let později než Praha.

0 0
možnosti

Psat o zviratech ve meste a vybrat si k tomu zrovna ptaka holuba neni stastne.

0 0
možnosti

Abych se vám přiznal, holubi mi vadí méně než psi.

1 0
možnosti

To je nějaká ironie, tedy co se týče zrovna těch holubů?

V čem tkví jejich přínos pro město, či jejich obyvatele? V to, že je mohou důchodci v parku či na náměstích krmit? Klidně mohou krmit užitečnější ptactvo, kterého je po městech také dost. A narozdíl od holubů nepřenáší všelijaké nemoci ani nepoškozuje svým trusem cokoliv představitelného se jim dostane pod kloaku.

1 0
možnosti

Pane Charvát,četl jste dobře článek od autora? Jste opravdu unikát,plný necitlivosti.

0 0
možnosti

A co nelidské mučení živých tvorů jedy, to Vám nevadí? Taková plošná deratizace, to je totiž příšerný masakr.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS