Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě, aby se trochu snížily ceny nemovitostí a bude to v klidu :-).

Současný stav, kdy jsou ceny našponované a k tomu rostou sazby je poměrně neštastný, ale ono to k tomu dospěje. :-).

0 0
možnosti

Nikdy nebyla doba lepší k získání vlastního bydlení lepší - jako je tomu nyní. Netřeba se opírat o ideologické snění. Fakta - Před deseti lety bydlelo v nájmu 27 % , dnes je to už pouze 21 % ! Samozřejmě, že cena se odvíjí od lokality. Máme rekre chalupu v mini obci asi 600 obyvatel. Je neuvěřitelné, že VŠUDE se staví - mladí lidé ! Problém, nejsou stavební parcely ! Řemeslníka není možno sehnat ! Jistě, politika ČNB je záhadná - počínaje intervencemi + nynějším cílem dostat sazbu na 3%. K tomu fakt, že náš proces Stavebního povolování je asi celosvětovou raritou ! :-)

0 0
možnosti

Hypotéka na doživotí.Za komunistů bydlení za poměrně nižší cenu a dostupné komukoliv.Pokud někdo poukazuje, že musel x let čekat, tak to bylo od padesátých let do sedmdesátých.Pak bylo hromada inzerátův novinách " Přijmeme toho a toho, byt k dispozici" akorát se to muselo podepsat na 10 let.A jaký rozdíl je mezi dneškem a dříve? Tenkrát, chcete byt stěhujte se, dneska , chcete práci stěhujte se.

A byly novomanželské půjčky kde odepisovali peníze na počet dětí ( už i komunisti věděli, že je potřeba mladá generace a preferovali narozené děti).

Takže já jsem koupil na vesnici barák ( hromada baráků ke koupi na všech vesnicích)

a stačilo mně na to PSM + novomanželská půjčka a ve třiceti letech jsem už BYL BEZ DLUHŮ A VE SVÉM.Ukažte mi dneska třicátníka který takto bydlí?

1 3
možnosti
Foto

Prostě jste měl to štěstí, že stát donutil násilím jiné lidi, aby vám na ten váš byt přispěli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.