Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další problém je chybějící řádná zvuková izolace v bytech na úrovni podlah a stropů. Příčkami v bytech se šíří nejvíce zvuků mezi patry. Každý krok nad vámi je slyšet jako v nějakém sudu, duní, rezonuje. Malý pes si na plovoucí podlaze často něco tahá a ty zvuky se přenáší neizolovanými stropy do bytu pod vámi. V bytě žijí dva starší lidé. V takových bytech nemáte klid na odpočinek. Dalo by se říct s malou nadsázkou, že jde o týrání, ne zvířat, ale lidí. Jak je možné, že je ještě dnes špatně zvukově izolované byty vůbec povolit a postavit. Tato zkušenost je z bytového domu postaveném v roce 2004. Představte si, že si takový byt za několik milionů koupíte.

1 0
možnosti
Foto

a což teprve, když se od sousedů šíří ách, ách, ách, ách a to bez přestání, hodinu, dvě

0 0
možnosti
Foto

Njn, máme relativně vyšší radiační pozadí přírodního původu. Ovšem kam se hrabeme třeba na takovou Copacabanu....

Ročně je u nás zachyceno asi 40 případů nádorového onemocnění typického pro působení azbestu (maligní mezoteliom pleury), ovšem obvykle u lidí, kteří se zabývají(-li) jeho zpracováním, likvidací nebo žijí v bezprostřední blízkosti dolů či zpracovatelských podniků. Z toho plyne, že nejakutnější nebezpečí hrozí právě demolici azbestových komponent staveb (protože při tom se jeho jemné částečky dostanou do ovzduší a následně do plic).

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že jste u stavební firmy, je mi jasné, že potřebujete nějaké azbestové zakázky

1 0
možnosti

J37a98r96a 97R23a82n43k

13. 3. 2018 3:26

Omyl, melo byt minusRv

0 1
možnosti

Podle této rétoriky by na rakovinu měli umírat všichni obyvatelé domu, ne jen někteří, kteří v tak zamorenych domech bydlí, no nevím... Vymírat celé domy i celé čtvrti jsem nezaznamenala,

1 1
možnosti
Foto

větrat a větrat a větrat

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.