Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Pane Korec smekám před vaši práci a angažování se v pomoci pro zvířata, např. zákaz klecového chovu zvířat. Jste rozhodně inteligentní a znalý člověk, vybudoval jste fungující společnost. Proto nechápu, že máte tak špatný vztah ke svým zaměstnancům, dokážeze je ponížit, křičíte na ně, jste arogantní, není to škoda? Protože nevěřím, že by jste byl zlý, naopak.:-)

0 0
možnosti

Poslouchala jsem jednou ráno Radiožurnál zprávy ze silnic..."mezi auty na silnici pobíhá zmatený pes"...a za pět minut " pes leží mezi auty" .... já bych asi ty dveře od auta otevřela, kdyby tam bylo takové zvíře.. i kdybych měla přijet pozde

0 0
možnosti
ŠZ

Zvolil jste špatný příklad. Já bych toho holuba přejel. Uhýbat zvířeti na silnici, nebo před ním brzdit je hloupost. Už to stálo spoustu životů. Zvířatům větším než kočka uhýbám jen kvůli tomu, že střet s ním mě stojí velké peníze. Např. Twingo vs. zajíc =26.000,- Kč. Někdy je skutečně bezpečnější napálit to zvíře, než sestřelit jiné auto či sebe.

1 1
možnosti
Foto

Vy určitě. Ovšem pokud tím, že jen přibrzdíte, nikoho neohrozíte, tak proč? A kdyby tam ležel člověk a nebezpečí z kolize s jiným vozem by hrozilo, co byste udělal?

Ve Švýcarsku se kvůli udělení řidičáku dělají dost přísné psychologické testy, a to jsou Švýcaři na to s morálkou o něco lépe než my.

Zmíněný pan instruktor by tam papíry asi nedostal. A Vy?

2 0
možnosti
AL

Když člověk ztratil vztah k Tvůrci, ztrácí i vztah ke stvoření. Papež to říká vcelku jasně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,26
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.