Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte to špatně, neříká se tomu diktát, říká se tomu, že EU/EK bojuje. Všimněte si, že EU/EK neustále s něčím bojuje, nejvíc se osvědčil boj za záchranu planety, ale i další drobnější boje a výsledek? Tuny popsaných papírů naprostými nesmysly, nesmyslná omezení, vykazování nesmyslných hlášení, drahá opatření bez výsledku . . .

9 4
možnosti
VV

Tuna popsanych papiru a boj za vsechno mozne byl hlavnim znakem strany jedine a vlady CSSR.

Nezaspala jste nejake to desetileti?

4 3
možnosti
RS

R78u71d59a 54S87l59a32v35í25k

30. 5. 2018 15:47

Takže protože v Asii dělají mnohem větší nepořádek (který částečně pochází i od nás), tak se budeme chovat jako čuňata taky?

7 5
možnosti
Foto

Tak to asi autor nemyslel, spíš že regulace v EU sama o sobě nic neřeší, pokud s tím současně nebude EU vyvíjet tlak na ty největší znečišťovatele.

1 0
možnosti
DR

Copak plasty. daleko horší je současný probruselský útok na demokracii v Itálii.

7 5
možnosti
VV

Zejo, toho jsou plne zatoky vsech oceanu.

0 0
možnosti
KT

A jak Vy byste řešil to, že je všechno zamořené plasty?

Mohl byste je třeba žrát, pane autore, když nemáte rád diktáty.

3 6
možnosti
PD

Nebudu řešit konkrétní opatření, ale pokud to bude možné, bude třeba přistoupit k eliminaci plastů, protože se nám tady začínají hromadit.

-----

V České republice se už začíná hromadit i tříděný papír, velká část plastových odpadů končí místo vývozu či recyklace ve spalovnách a na skládkách. Vše je následkem toho, že Čína od začátku roku výrazně omezila dovoz odpadů ke zpracování. Země přitom dosud ročně přijímala sedm miliónů tun druhotných surovin.

https://www.novinky.cz/domaci/464898-cesko-ma-kvuli-cine-potize-s-odpady.html

1 0
možnosti
JK

J37i32r27i 44K49u90c85e92r42a

30. 5. 2018 15:04

Zrovna tohle bych přivítal. Pro ty vámi zmiňované země bych zavedl výrazná "trestná" cla

3 0
možnosti
VV

Uz nadpis clanku mluvi za sebe. Trestni zakonik CR je take jiste diktat.

4 2
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.