Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Tak to se přiznám jsem opravdu nevěděl. Budu tuto znalost dále šířit. Vám díky!!VR^

0 0
možnosti
ŠM

protože na balkoně- lodžii,mají u mne ptáci pítko a krmítka, řeším nyní, když se u nás budou zasklívat lodžie, jak to pořešit...na skla dám polepy, s tím problém nemám, ale musím vyřešit,kam posunout krmítka a pítko...

0 0
možnosti
MS

Souhlas R^ Jen bych zpochybnil ten neblahý vliv proskleného balkónu. Když ptáci do balkónu nevlétnou, když je neprosklený, proč by to dělali v opačném případě? Mohu to potvrdit i z vlastní zkušenosti, protože takový prosklený balkón vlastním.

0 0
možnosti
JP

Takže statistka mrtvých ptáků (ČR / svět):

1 000 000 / 2 000 000 000. Teď ale ještě vážnější vrah. Znáte vraha počatých nenarozených dětí? K moci ho přivedli bolševičtí komunisté, pak Hitlerovi národní socialisti, pak údajný pokrok společnosti. Jeho roční výsledky:

20 000 / 50 000 000.

O této hrozné lidské genocidě není komu zavolat. Číňani a Indové si díky "moderní vědě" vybíjejí ženské pokolení, každý chce kluka. Naši severní sousedé, kteří nejsou tak lhostejní jako my, chtěli zrušit zákon o odsuzování nevinných lidských bytostí k smrti. Jenže se objevily skupinky lidí, kteří chtějí v babycaustu pokračovat. Kde se vzali? Byli zaplaceni panem Sorošem. (zdroj:

http://hnutiprozivot.cz/zpravy/2702-polske-cerne-protesty-spontanni-hnuti-nebo-dusledek-velkych-financnich-investic).

0 1
možnosti
MS

Zapomněl jste tam připočítat další vrahy v podobě kondomů, antikoncepčních pilulek, pilulek RU-486 a vnitroděložních tělísek. A kolik životů přijde nazmar díky nezodpovědným masturbantům ! :-P

3 1
možnosti

K těmto mrtvým ptákům si připočtěte ještě miliony zabitých ptáků a drobných živočichů kočkami. Jenom v USA mají na svědomí ročně na 2,4 miliardy ptáků a 12,3 miliard menších savců. U nás situace není o nic lepší.

0 0
možnosti
VS

Nedá se nic dělat, budeme muset vybít kočky, pak lvy, tygry a další zrůdy, které nám žerou antilopy.;-D

1 0
možnosti
VS

Máte pravdu, ale zároveň přeháníte. Ještě jsem nenarazil na ptáka, který by narazil do kancelářské budovy. Možná je to tím, že v Praze kromě holubů máme málo ptáků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 172
  • Celková karma 19,05
  • Průměrná čtenost 4181x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.